Despre Noi


Ne-am facut remarcati pe piata locala
datorita rochiilor de calitate pe care le concepem in atelierul nostru.

 

Rochii de mireasa la comanda

Eveline Fashion


Eveline Fashion si-a inceput activitatea in actuala forma juridica, in anul 2003, avand, insa, in spate o experienta de peste 10 ani in domeniu. Obiectul principal de activitate constituindu-l productia (si comercializarea) la comanda a rochiilor de mirese.


De-a lungul timpului am conceput diverse modele de rochii, majoritatea unicat, dar si plecand de la modele alese de clienti, in aceasta idee am inceput colaborarea cu renumita creatoare de rochii de mirese si de gala (cotata printre primele 5 la nivel mondial) Oksana Mukha. Puteti opta pentru achizitionarea unei rochii „de-a gata” sau pur si simplu o discutie mai ampla cu specialistele noastre pentru realizarea unei rochii „la comanda”.


Servicii


Vă oferim rochii de mireasă deosebit de frumoase, accesorii şi o gamă completă de servicii care să vă îndeplinească dorinţele.
Aducem îmbunătăţiri modelului ales de dumneavoastră, astfel încât rochia să poarte nota dumneavoastră personală.
Lucrăm şi la comandă rochii de mireasă, după modelul pe care l-aţi visat toată viaţa, astfel noi nu vă vindem un produs, ci vă împlinim un vis. Creativitate, originalitate, flexibilitate, unicitate,

Feedback


Reusim sa aducem bucurie mireselor prin
rochiile lucrate cu indemanare si croite exact dupa
dorintele lor.

Romina Filip
"Eu am cumparat rochita de mireasa in martie 2016, o rochita superba si deosebita. Atelierul de nota 10, raportul calitate-pret foarte bun, rochita foarte usoara si material de calitate. Dna croitoreasa a fost foarte prompta. "

Romina Filip
SEO
-
Andreea Cosma
"Au atât de multe rochii de mireasa ca pare imposibil de ales una... dar sunt pregătiți pentru orice... asa găsit exact ce mi-am dorit! Fetele sunt foarte bine pregătite, au grija sa te simți speciala... Mulțumesc mult!"

Andreea Cosma
Marketing Manager
-
Paula Roncov
"Amabili, profesionisti, seriosi si poti avea incredere in calitatea si frumusetea rochiilor de mireasa. Apreciez ca m-au recontactat dupa nunta pentru a se asigura ca totul a fost bine. Recomand. Multumesc"

Paula Roncov
Developer
-
Roxana Voicu
"Multumesc pentru cea mai frumoasa rochie de mireasa. Va recomand cu drag tuturor prietenelor mele! Aici am gasit exact ceea ce imi doream."

Roxana Voicu
CFO
-